onsdag den 17. august 2011

Var det den forkerte der blev solgt?

Set i lyset af kampen i mod det tjekkiske hold, så kan man spørger sig selv om det var den rigtige der blev solgt i sommerpausen. Hvordan vil det have set ud, hvis N'Doye var blevet solgt i stedet for Kvist?

N'Doye har indtil videre i sæsonen stået for 3 scoringer i superligaen og 2 i europæisk. Europæiske vil FCK nok stadigvæk være, hvor de er selvom de ikke havde N'Doye, hvorimod i superligaen kunne man nok godt forestille sig at der var kommet lidt færre penge ind på kontoen, f.eks. i kampen mod FCM i lørdags. Der ville jo nok være købt en erstatning til N'Doye, men det er som regel altid svært at starte i FCK, så han havde nok ikke kunne skaffe de ekstra point i Superligaen som N'Doye har skaffet, men det er måske kun kampen mod FCM i lørdags, hvor han gjorde den helt store forskel.

Kvist kunne vi bestemt rigtigt godt have brugt i kampen i går. Jeg er overbevist om at vi ikke havde lukket så mange mål ind, hvis vi havde haft Kvist på midtbanen. I det tilfælde havde TK været skubbet længere frem på banen og det vil være Kvist der skulle rode op ved 2-0 målet og jeg tvivler på at tjekken var sluppet forbi og vi havde dermed har en situation med 1-1 i stedet for 2-0 og Kvist vil være langt bedre til at hive holdet op til at præstere noget og ikke falde sammen som holdet gjorde i går.

Om det at have byttet rundt på de 2 salg eller slet ikke have solgt nogle vil have lavet om på noget finder vi aldrig ud af, men der er ingen tvivl om Kvist var MEGET hårdt savnet i går.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar