onsdag den 17. august 2011

Kampvurdering: FCK - Viktoria Plzeñ

Her sidder man. Dagen efter en dyb skuffende indsats fra FCKs side og en dag som man vil kigge tilbage på i årene der kommer på samme vise som kampen i Cypern og andre lignende kampe.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det største ansvar for dette nederlag skal ligges hos træneren. Vi stiller op i en opstilling som vi aldrig har spillet i denne sæson. Det kan godt være vi brugte den sidste sæson, men det var altså et helt andet hold. Hvad skete der lige med "Never change a winning team"? Holdet spillet ganske god fodbold i lørdags. Derudover forkerte udskiftninger, hvor Thomas Kristensen skulle have være ud i stedet for Diouf og total mangel på taktisk indgribning efter at tjekkerne kommer på 3-1.

Kampens spiller: Svært at vælge en når holdet falder sådan sammen, men hvis der skal vælges en så må det være Claudemir.

Kampens værste spiller: For mig er der ingen tvivl om at det er Thomas Kristensen. Havde mange fejlafleveringer og specielt den manglende takling ved midterlinen ved 2-0 målet trækker voldsomt ned.

Kampens detalje: Den manglende takling ved 2-0 af Thomas Kristensen er desværre den negative detalje som hænger mig i hoved her efter kampen. Det var jo stort set hele parken som krævede at han tog det gule kort og fik stoppet den tjekkiske spiller.

Den hedder vist Europa League i denne sæson. Holdet går i en illusion om at det kan vendes i Prag, og det er da godt at have denne illusion. Os andre må acceptere at det ikke bliver i denne sæson at der skal være Champions League i Parken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar