søndag den 14. august 2011

Kampvurdering: FCK - FCM

FCK vandt en 2-0 sejr over FCM i, hvad der som forudsagt blev en hård kamp om at få sejren, men hvor spillet er det bedste set siden sommerpausen, hvor specielt i første halvleg var der godt spil fra FCK. I anden halvleg var det kun i mindre øjeblikke at spillet kørte som det burde gøre.

Kampens detalje: Den nye håndtering ved langt indkast fra Claudemir, hvor backen enten i højre eller venstre side er klar til at modtage bolden og sende den ind over. Dette giver to farlige muligheder og gør at modstanderen må trække nogle spillere ud for at dække den korte mulighed.

Kampens spiller: Der er ikke så meget at diskutere, med 2 mål, så kan det stort set kun være Dame N'Doye der er kampens spiller.

Kampens værste spiller: Johnny Thomsen så meget skidt ud og det kan da forhåbentligt ikke var lang tid før at  vi ser Gamboa på den plads.