tirsdag den 30. august 2011

Superliga opsamling runde 7

HB Køge - Aab (1-4): Et af topholdene vandt som forventet kampen over bundholdet, der selvom de havde tanket selvtillid i weekenden før ikke kunne stille noget op.

OB - Sønderjydske (2-4): OB lærte en hård lektie om at det kan være svært at spille kamp i midtugen mod et stort hold og så i weekenden skal spille mod et gennemsnitligt midterhold.

FCN - Lyngby (4-0): Selvom de spillet sent torsdag aften, så fik de godt nok gang i den imod Lyngby og der er vist et fynsk hold, der godt kan lære lidt af hvordan FCN håndteret den samme situation.

FCK - Silkeborg (2-1): Spillet er der stadigvæk store problemer med, men de vigtige 3 point blev dog hivet hjem med en smal 2-1 sejr over Silkeborg. Ikke overbevisende, men det er samlet point, der i sidste ende betyder et mesterskab.

FCM - Brøndby (2-1): Brøndby kan ikke helt finde melodien og må nok også bare indse at FCM er et stærkere hold på nuværende tidspunkt. Specielt når Brøndby som vanligt er ramt af skader. Gad vide om de ikke har brug for en ny doktor både på det ene og andet plan...

Horsens - AGF (0-3): Var det AGF der viste sit sande format? Eller var det Horsens der kom ned fra det høje niveau de har befundet sig på i hele starten på ligaen? Sjovt nok har de samme antal point, men hvor Horsens er en succes, så er AGF næsten en fiasko...

Antal rigtige gæt:
Mine gæt: 3 ud af 6
Euro club index: 4 ud af 6
Andreas Kraul: 3 ud af 6

Samlet stilling
Torben (mig): 12 ud af 18
Andreas Kraul: 10 ud af 18
Euro club index: 9 ud af 18

Ingen kommentarer:

Send en kommentar