torsdag den 11. august 2011

Optakt: FCK - FCM

Weekendens opgør står på, hvad man inden sæson havde set som et muligt topopgør, men på grund af FCMs dårlige sæsonstart ender op med at være top mod midt. Kampen skal dog bestemt ikke se som dette, da FCMs trup bestemt ikke hører til i midten og de vil sikkert se kampen som en fortsættelse på sejr de fik i sidste runde over Lyngby.

FCM har vundet 2 og tabt 2 kampe i sæsonstarten samt de har derudover spillet europæiske kampe, hvor de desværre røg ud til et hold fra Portugal efter 2 gode indsatser. Det gør at holdet pt. er 4 point efter FCK og det skulle som minimum gerne være det samme eller helst 7 point mod en af dem, der nok over sæsonen vil blande sig i toppen og dermed er en trussel imod FCK og deres håb om at genvinde mesterskabet. FCM bliver svækket til weekendens opgør, hvor Jakob Poulsen på se på fra tribuen, men mon ikke de finder en god erstatning i deres trup...

FCK kan også være svækket til kampen, idet at Wiland er tvivlsom og måtte melde afbud til midtugens landskamp, men mon ikke han bliver klar, men det kan være han bliver sparret med henblik på den vigtigere kamp på tirsdag i kampen om at komme i Champions League. Diouf får nok genvalg selvom Absalonsen nok har fortjent en kamp for start. Mit bud på startopstillingen er hermed:

                                      Christensen
                Thomsen   Ottesen   Zanka   Bengtsson
               Bolanos Claudimir Grindheim Diouf
                                  N'Doye  Santin

Jeg gætter på en smal hjemmesejr på 2-1 til Fck.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar