søndag den 14. august 2011

Optaktsstemning til FCK kampe

Hvad sker der lige med optakten til kampene i øjeblikket. Der er jo stort set intet, når man er til kamp i parken, hvilket bestemt gør det lidt mindre at gå til kamp selvom det naturligvis stadigvæk er kampen der er det vigtigste. Man kan kun håbe på at det lyn hurtigt får det fikset for holdet har brug for en "Rosenborg" stemning på tirsdag når den første af 2 kampe skal spilles for at få adgang til Champions League.

Der er ikke længere de standard sange som alle kan uden problemer, men i stedet for en lidt lam sang, hvor man prøver (uden held) at få publikum til at synge med ved at vise teksten på storskærmen.

Og hvor er Leo egentligt henne? Han har fået en markant mindre rolle de sidste par år, hvor der stort set intet fokus er på ham og jeg er sikker på der er mange der savner ham...

Hvorfor er det lige at holdet først skal præsenteres når alle spiller er kommet på banen og ikke som tidligere 5-10 minutter før kampstart?

Og hvad lige med halvlegs underholdning. Den er også helt forsvundet...

Med den nye ledelse er der godt nok skåret ind til benen og hvis man bare brugt lidt energi på det, så er der nok også flere der vil komme i Parken, da stemningen bestemt også er det som folk kommer efter for ellers kan man jo "bare" argumentere over for sig selv at jeg kan da lige så godt se kampen på TV.

FCK, det er på tide at der kommer noget fokus på stemning op til kampen!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar