mandag den 22. august 2011

Europæisk optag uge 34

Det gik meget anderledes end jeg havde regnet mit i sidste uge, hvor FCK tabte, OB vandt og FCN spillet udgjort. Lige pludselig er det OB, der har størst chance for at komme i CL. Hvem kunne dog have forudsagt dette?

Villarreal - OB: OB kommer med et 1-0 føring fra Odense de nu skal forsvarer i Spanien. Dette er efter min mening ikke nok, men de er også i den gode situation at de bare skal score et enkelt mål og så skal Villarreal op og scorer 3 mål. Det er stadigvæk efter min mening Villarreal der er favorit til at komme i CL, men OB har en rigtig god chance.

Viktoria Plezën - FCK: FCK tager til Prag med kun en ting i hovedet. Der skal scores mål, eller det må man da håbe at der står printet med kæmpe bogstaver for de skal ned og scorer minimum 3 mål i Prag. Jeg tror ikke på det. Det er kun imod HB Køge de endnu har lykkedes med det i denne sæson og Viktoria er trods alt et bedre hold end HB Køge. FCK skal håbe på en dag, hvor alt lykkedes og at Viktoria derudover har en uheldig dag og FCK SKAL ha' en træner der tør gå efter den store sejr.

Sporting Lisbon - FCN: FCN tager til Portugal med et 0-0 resultat og de skal ned og forsvarer, hvilket bestemt ikke ligger til spillerne fra FCN. Der skal et mindre mikrael til hvis det skal lykkedes. 

Det logiske hoved sige at det er OB og FCK i European League samt FCN ude af europæisk fodbold. Hjertet håber at det hedder OB og FCK i CL og FCN i European League. Lad os håbe, at det er hjertet, der vinder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar