lørdag den 20. august 2011

Optakt: AC Horsens - FCK

Der er mange spørgsmål inden dagens kamp. Kan FCK rejse sig efter det skuffende resultat i tirsdags? Bliver der sparret spillere i forhold til at stille et stærk hold på tirsdag, der er helt frisk? Er der nogle af spillerne som bliver straffet efter en dårlig præstation i tirsdags?

En spiller der burde blive straffet, men nok ikke gør det pga. Claudemirs skade i tirsdags er TK, men man kan håbe at Ronald har tænkt sig at prøve en anden spiller ved siden af Grindheim. Måske Bergvolt eller nok mere sandsynligt Delaney. Specielt den sidste er jeg overbevis om får chancen for start specielt når der er udtagelse fra ham i går.

Det andet spændende sted er i forsvaret. Er det kampen hvor Gamboa får sin debut? Specielt i forhold til kampen på tirsdag skal han vel næsten prøves af.

I angrebet må det være Nordstrands tur til at få en kamp fra start. En af dem der har gjort det bedst i sæsonen indtil videre. Mit bud på startopstillngen

                                                                       Willand
                                                    Gamboa Ottesen Zanka Bengtson
                                                    Bolanos Grindheim Delaney Diouf
                                                            Nordstrand N'Doye

Jeg tror desværre at dette bliver det første nederlag i superligaen i år, hvor FCK taber 2-1 til et godt spillende Horsens hold, men man kan håbe at Ronald tør prøve et par ting inden kampen i næste uge. Kunne dog godt have min tvivl...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar