mandag den 15. august 2011

Superliga opsamling runde 5

Aab - OB: Kampens resultat blev 2-1 til Aab som dermed har fået et overraskende god start på sæsonen. Jeg havde forventet at OB vil få det svært i Aalborg, men jeg havde nu ikke regnet med at de vil tabe. Set med FCK briller, så var det et drømmeresultat, da OB nok er FCKs værste modstander i kampen om mesterskabet.

FCK - FCM: Kampens resultat blev 2-0 til FCK, hvilket var som forventet og super godt specielt nu, hvor OB mistet point i Aalborg.

Lyngby - Horsens: Kampens resultat blev 1-1 efter at Horsens var foran. Jeg havde forudsagt at kampen nok meget vil ligne den tidligere kamp imellem FCN-Horsens og uden at have set kampen, så gav det jo præcist samme resultat.

Brøndby - Sønderjydske: Kampens resultat blev 2-2 efter først Sønderjydske var foran og siden hen Brøndby. Brøndby kunne hellere ikke i denne hjemmekamp hive en hjemmesejr i land og man må sige at der efterhånden må være krisestemning på vestegnen, hvilket man som FCK fan jo ikke kan være ked af.

FCN - HB Køge: Kampens resultat blev 2-0 til FCN, hvilket var forventet resultat og HB Køge må endnu en gang kigge langt efter point. Uden lige at kende statistikken, så får de det godt nok svært ved at overleve i superligaen.

Silkeborg - Agf: Kampens resultat blev 1-1, hvilket hvad jeg forventet med et tæt lokalopgør. Det er ikke nemt at komme tilbage i superligaen når man har været på orlov i et år.

Antal rigtige gæt:
Mine gæt: 4 ud af 6
Euro club index: 2 ud af 5
Andreas Kraul: 3 ud af 5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar