søndag den 14. august 2011

Optakt: FCK - Viktoria Plzeñ

En super vigtig kamp, hvor vi gerne skulle skabe os et så godt udgangspunkt at vi kan tage til prag med ro i sindet og dermed skaffe os et godt udgangspunkt for at komme i Champions League. Optakten til kampen ser indtil videre ud til at være super god med en kamp mod FCM, hvor holdet viste noget af det bedste spil i denne sæson og hvor der for det meste blev lukket godt af i forsvaret. Derudover er det vel mere eller mindre en skadesfri trup som er klar til kamp og Ronald kan vælge de 11 bedste som han mener gør at vi får det rigtige resultat. Det skulle undre mig meget om det ikke bliver præcist samme opstilling som mod FCM, selvom jeg nu nok fortrækker en Nordstrand i front i stedet for Santin.

Viktoria Plzeñ fik også en 2-0 sejr hjemme og på den baggrund kan de godt virke som om de også er klar til kamp og nok kan give noget af den hårdste modstand som vi endnu har set i denne sæson. Deres hold består af en masse spiller som jeg intet kender til, men mon ikke FCK er godt forbedredt på dem og har været nede og se dem et par gange.

Det vigtigste er at holde nullet og så gerne et par kasser ind til FCK, hvor det meget gerne må blive til mere end i sidste europæiske hjemmekamp. Jeg tror og at det bliver til en sejr på 2-0 til FCK og med følgende opstilling:

                                                            Willand
                                      Thomsen Ottesen Zanka Bengtsson
                                      Bolanos Claudemir Grindheim Diouf
                                                     N'Doye Santin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar