mandag den 22. august 2011

Superliga opsamling runde 6

Endnu en runde er færdigspillet og det er på tide og kigge på, hvordan runden forløb.

OB - Lyngby (3-1). Selvom at OB stillede med en del reserver, så havde de ingen problemer med at få sejret og Lyngby i hus og pt. ser de ud til at være (som forventet) den hårdste konkurrent til kampen om mesterskabet. Godt de har været lidt svingende i starten på sæson og vi har 5 point ned til dem, men det bliver super svært at holde OB bag os.

AC Horsens - FCK (0-1). FCK fik endnu en sejr og kan være det kan være med til at skabe lidt nødvendigt selvtillid før kampen i Prag, men desværre valgt Ronald den tradionelle opstilling, hvor det faktisk kun var Diouf der blev ofret efter sidste kamp. Det blev da heldigvis til 3 vigtige point.

FCM - FCN: (2-1): FCM udnyttet at FCN havde en hård kamp i benene og fik en ventet sejr og kunne også godt være et hold som FCK skal passe på. Specielt hvis de får helt styr på forsvaret og Tim Jansen kommer alvorligt i gang.

HB Køge - Silkeborg (3-0): HB Køge fik sine første point i den superliga sæson som jeg egentligt også havde forventet. Jeg havde dog ikke regnet med at de ville få en så sikker en sejr over Silkeborg, der vist må siges at være i krise og næste weekend kan de jo nok ikke forvente at hente nogle point, når de skal på besøg i parken.

AGF - Brøndby (0-0): Som forventet blev det en stillingskrig og som endte uafgjort, hvilket ingen af holdene kan føle sig fortjent med når begge mandskaber har ambitioner om at høre til i den øvre del af tabellen.

Sønderjydske - Aab (0-0) Jeg var langt fra sikker på at dette blev til et uafgjort resultat og med et brændt straffespark til Aab, så kunne da også have set meget anderledes ud. Det er dog et godt resultat for Aab, så der kommer lidt afstand i toppen. Aab holder dog næppe hele sæsonen i det høje tempo de har lagt ud i.

Antal rigtige gæt:
Mit gæt: 5 ud af 6
Euro club index: 3 ud af 6
Andreas Kraul: 4 ud af 6

Samlet stilling
Torben (mig): 9
Andreas Kraul: 7
Euro club index: 5

Ingen kommentarer:

Send en kommentar