torsdag den 22. september 2011

Superliga opsamling runde 9

Det var ved at blive en historisk runde, hvor at alle kampe endte med en 2-0 sejr, men kampen imellem OB og Horsens valgte at ødelægge dette.

HB Køge - AGF (0-2): Kampen endte som forventet med en sejr til AGF, men måske ikke så overbevisnende som forventet, men man kan jo bare kigge på FCK. Det er point der tæller i den sidste ende og ikke flot spil.

FCM - Sønderjydske(2-0): Kampen havde også et forventet resultat med en 2-0 sejr til FCM. En kamp på hjemmebane for FCM plejer at give en hjemmesejr, hvilket det også gjorde her.

Lyngby - Silkeborg (0-2): En kamp som jeg havde forudsagt på forhånd som en most-win for begge hold og her var det som jeg havde forventet Silkeborg, der trak det længste stik.

FCN - Brøndby (2-0): Brøndby kom ned på jorden og tabte til et hold, der har tur i den i øjeblikket. Begge hold får en spændende kamp i næste runde.

FCK - Aab (2-0): Det holdt hårdt og kampen kunne meget nemt have fået et andet udfald, men erfaring og vinder mentalitet gjorde at det var FCK der vandt kampen.

Horsens - OB (4-3): Endnu en gang mistede OB vigtige point efter en stor europæisk oplevelse. Det er lige før at FCK er mere glad for at OB spiller europæisk sammen med FCK for lige præcist det kan gøre at FCK igen står med mesterskabet.

Antal rigtige gæt:
Mine gæt: 4 ud af 6
Euro club index: 4 ud af 6
Andreas Kraul: 4 ud af 6

Samlet stilling

Torben (mig): 19 ud af 30
Andreas Kraul: 16 ud af 30
Euro club index: 16 ud af 30

Ingen kommentarer:

Send en kommentar