mandag den 26. september 2011

Superliga opsamling runde 10


Er OB ved at ramme samme problemer som sidste år kostede Lars Olsen jobbet. Det virker lidt som nogle af de samme symtomer. De klarer sig godt i en periode, men når det så ikke lige går deres vej, så er de straks ude i at pege fingre af hinanden...

Brøndby - FCK (1-2): Måske ikke helt fortjent at FCK vandt denne kamp, men FCK viste hvorfor de ligger klart nummer et. Held og udnytte egne chancer. Der er lagt op til et brag af en kamp i næste weekend, hvor formstærke AGF kommer på besøg i Parken

AGF - FCN(1-0): Lige som FCK så har AGF også heldet (og guds hånd) med sig, hvor de kom lidt ufortjent til 1-0 målet som Graulund selv efter kampen indrømmet var scoret med hånden.

Silkeborg - Horsens (1-1): Ikke et overraskende resultat, men begge hold kunne nok bedre være tjent med en sejr, men må gå fra kampen med det uafgjorde resultat.

Sønderjydske - Køge (0-0): Den tættest kamp hvor Køge har været tæt på fuld point. Den første sejr skal nok komme. Det er bare spørgsmål om hvornår. Det rækker dog ikke og de skal bare nyde oplevelse i superligaen og se frem til en tur i 1. division i næste sæson.

OB - FCM (1-4): Av, av, av OB. 3 Nederlag på en uge og vi alle får minder frem fra sidste sæson, hvor det var de samme persontræk i spillertruppen der fik Lars Olsen med flere fyret. Der er vist kun et udtryk, der rammer OB og det er "Højt at flyve dybt at falde". FCM overraskede i denne kamp, men måske også på en billig baggrund og mod et hold, hvor de ikke var favoriter som de tit er på udebane.

Aab - Lyngby(1-2): Overraskende resultat. Aab har nu tabt 3 kampe i træk og de må sige at være kommet ind i den dårlige stime som et ungt hold som Aab måtte formodes at løbe ind i.

Antal rigtige gæt:
Torben (mig): 2 ud af 6
Euro club index: 2 ud af 6
Andreas Kraul: 0 ud af 6

Samlet stilling:

Torben (mig): 21 ud af 36
Euro club index: 18 ud af 36
Andreas Kraul: 16 ud af 36

Ingen kommentarer:

Send en kommentar