fredag den 16. september 2011

Kampvurdering: FCK - Vorskla


Hvilken kedelig kamp. FCK vil absolut intet i denne kamp eller kunne intet i denne kamp. Hvor var spilleglæden henne? Hvor var ideerne henne? FCK skal være lykkelig for at de fik 3 point fra denne kamp for det kunne nemt være endt med et uafgjort efter en dum dødbold. Det kendetegner faktisk FCK for øjeblikket. De har heldet med sig eller man kan måske sige at dygtige hold opsøger heldet, men det var jo nok ikke ved og så kunne en kamp som denne nemt have endt 1-1 i stedet for 1-0. Man må også konkludere, at der skal nogle helt andre ting frem i FCKs spil, hvis de skal gøre så håb om at få point i de næste 2 udekampe.
Kampene imod Vorskla skal nok give begge vores konkurrenter fuld point, så for FCK kræver det også en sejr når der skal spilles den modsatte kamp.

Kampens spiller var efter min mening Grindheim, men en enkel aflevering i 2. halvleg kunne nemt være blevet dyrt og han var gået fra kampens spiller til det modsatte. Grindheim spillede nok sin bedste kamp siden er kom til klubben med lækre aflevering, der kan åbne et forsvar

Kampens dårligste spiller var efter min mening N’Doye. Han trak for meget ned i banen og virkede i det hele taget meget umotiveret. Han går nok rundt og tænker på det manglende skifte til arabisk fodbold, der jo ikke blev til noget i sommerpausen.

Kampens detalje var igen en negativ detalje omkring holdets opstilling. Hvorfor sætter man TK ind som for det første har spillet rigtigt dårligt i noget tid og derudover har været skadet. Ronald mangler godt nok stadigvæk meget for at overbevise om at han er den rigtige træner for FCK

Ingen kommentarer:

Send en kommentar