fredag den 16. september 2011

Ny spiller: Lars Jacobsen

Så kom der, måske lidt overraskende, en ny spiller til FCK og det er en gammel kending, der tidligere har gjort det godt i klubben nemlig Lars Jacobsen. Det er dog kun på en ½ års kontrakt, så det virker mere som en spiller der skal være gardering end en spiller der skal ind i start 11'eren. 

Lars Jacobsen er bestemt en kvalitetspiller og med Zanka ude indtil sidst på foråret, så er det godt at få en forstærkning til forsvaret. Jeg tror ikke man skal forvente at Lars går ind og får en startplads på holdet, men nærmere en ekstra gardering til forsvaret i tilfælde af ekstra skader og han har vist også ved tidligere lejligheder vist at han godt kan spille centralt. 

Gamboa er nok den store taber i dette spil og er nu kommet langt væk fra spilletid i dette halvår, da man må forvente at Lars er den primære backup til højreback i tilfælde af skade til Johnny eller måske Johnny skal rykkes ind centralt. Dette skal ses i lyset af at det mere er de defensive kvaliteter, der er vigtige når Ronald vælger til forsvarskæden end de offensive kvaliteter for ellers havde vi nok allerede set Gamboa spille.

Det store spg. er så om han kan spille europæiske kampe og med høj sandsynlighed så vil jeg vurdere at det kan han ikke, da der plejer at være en skærringsdato for dette. Der kan dog være en regel om at man ved skade kan erstatte en enkel spiller. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar