fredag den 30. september 2011

Kampvurdering: Standard Liege - FCK

Endnu en gang viste FCK dårlig europæisk form. Det er som om den selvtillid og tro på tingene i Superligaen ikke bliver ført over til deres europæiske kampe. Lige så snart der er den mindste modgang, så falder holdet sammen som det gjorde i går. Dette skyldes nok den dårlige start de fik, hvor en hvis træner fik ødelagt det hele i det taktiske oplæg til Plzen kampen. Tror det var den der vendte tilbage i kroppen på spillerne.

Det spændende bliver om det nu får negativ effekt i Superligaen. Jeg er alvorligt bange for at det kommer til at ske, så mit bud er at vi ser det første Superliga nederlag på søndag imod AGF og heldigvis er der så landsholdspause, så der kan tankes lidt op på batterierne og få det hele lidt på afstand.

Jeg havde allerede i min optakt til EL (http://www.fckview.dk/2011/08/forventninger-til-el.html) regnet med at vi nok ikke skulle forvente at få point i Belgien, hvilket jo også kom til at holde stik. Det belgiske hold ser dog ud til at være til at tale med, så når de kommer på besøg i Parken, så tror jeg nu stadigvæk på 3 point.  Det man skal huske fra kampen var at det var FCK, der sad på kampen i første halvleg og Liege scoret på deres chancer i anden halvleg, men det var ikke fordi de havde masser af chancer i kampen.

Næste kamp i EL er mod Hannover og det er en kamp jeg hellere ikke regner med at vi får point i. Vi må være ærlige og det allerede nu ser svært ud at komme videre fra gruppen og vi næsten er ude i at vi skal have hjælp fra Hannover, når de skal til Belgien for at spille. Der er dog stadigvæk 4 kampe tilbage i puljen, men vi er allerede bag på point i forhold til Liege som nok er den hårdeste modstander om 2. pladsen, hvor Hannover nok tager første pladsen.

Kampens spiller: Ingen. Når man falder sådan sammen i 2. halvleg, så er der ingen der fortjener den ære.

Kampens dårligste spiller: Mange at vælge imellem, men Johnny T. virkede mere og mere som en spiller, der skal sendes langt væk fra FCKs hold

Kampens detalje: Desværre en negativ. Hvor var modtrækket fra Ronald?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar