torsdag den 15. september 2011

Superliga opsamling runde 8

Bedre sent end aldrig. Jeg må hellere få samlet op på runde 8 og specielt inden næste runde starter...

Lyngby - FCK (0-1): Det var vel mere eller mindre et bestilt arbejde, hvor FCK gjorde hvad der var forvent af dem og ikke så meget mere. Det bliver spændende og se på lidt længere sigt, hvad det får af betydning at Zanka blev skadet og nu vel mere eller mindre er ude resten af efteråret. Godt nok siger de kun 2 måneder, men så er det også slut november og efterårssæsonen er slut, så vi skal ikke regne med ham før til foråret, hvor han så kan være blevet solgt, så måske var det sidste kamp for Zanka?

Silkeborg - OB (1-3): Det var mere tæt på end man skulle tro at OB var ved at snuble imod Silkeborg, men de viste (desværre) at de goddt kunne tage sig sammen og fik hevet en 3-1 sejr i land.

Aab - FCN (1-2): Er det starten på den forventet nedtur som man må regne med at Aab løber ind i med et så ungt et hold? Jeg tror det. Næste kamp er FCK i Parken og så er der lige pludselig 2 kampe i træk med nederlag og så begynder de måske at miste noget af den gejst, der har bragt dem langt i denne sæson.

Sønderjydske - Horsens (1-3): Havde godt nok regnet med at Sønderjydske vil klare den på hjemmebane, men de tabte klart til Horsens og man må da næsten tro på baggrund af denne kamp at det mere er Horsens end Sønderjydske der hører til i øvre del af tabellen.

Brøndby - Køge (5-0): Rommedahl er tilbage og pludselig virker Brøndby som et godt hold. Nu er det måske lidt for tidligt at bedømme dem efter 1 kamp med Rommedahl, men der er nok ingen tvivl om at den kamp giver dem noget gejst selvom det måske var på en billig baggrund.

Agf - FCM (4-2): Det er åbenbart runden, hvor gamle landsholdsspillere viser sig voldsomt frem. I denne kamp var det Søren Larsen, der viste sig fra sig super gode side. Alle sidder nok bare med spørgsmålet tilbage. Hvornår bliver han skadet?

Antal rigtige gæt:
Mine gæt: 3 ud af 6
Euroclub index: 3 ud af 6
Andreas Kraul: 2 ud af 6

Samlet stilling:
Torben (mig): 15 ud af 24
Andreas Kraul: 12 ud af 24
Euro club index: 12 ud af 24

Ingen kommentarer:

Send en kommentar