søndag den 18. september 2011

Kampvurdering: FCK - Aab

Endelig en kamp, hvor der var underholdning i det meste af kampen og desværre var det ikke kun FCK der stod for underholdningen. Kampen kunne nemt have fået et andet udfald, hvis Aab havde udnyttet deres chancer primært i første halvleg, men heldet følger stadigvæk FCK og det kan de være godt tilfreds med efter denne kamp efter en 2-0 sejr.

Lars Jacobsen fik til min overraskelse debut i dagens kamp og havde en del problemer defensivt, men viste også offensivt at han er en langt bedre spiller en Johnny. Det bliver spændende at se hvordan Johnny og Lars kommer til at supplere hinanden for det dur ikke at Johnny kun spiller europæiske kampe.

Kampens spiller var efter min mening Claudemir selvom han lavede et par dårlige aflevering, så var det skønt at se ham tilbage med den dynamik han giver både i presspillet og spillet fremad på banen. Det er bestemt tiltrængt og gjorde at FCK langt mere farlige.

Kampens dårligste spiller var Delaney, der ike viste meget i kampen og virkede som en spiller, der godt kunne have brugt en kamps pause.

Kampens detalje var N'Doye, der smed sin trøje efter sit mål. Det gav godt nok et gult kort, men det viser at han tændt, hvilke man måske godt kunne være i tvivl om når man har kigget på de sidste par kampe.