tirsdag den 25. oktober 2011

Superliga opsamling runde 13

En runde med nogle overraskende resultater...

Lyngby - Agf (1-1): I denne kamp kender man Agf lidt igen. De klare sig godt imod de gode holde og overrasker ofte her, men når de så er favoritter, så går det en gang imellem galt, hvilket det også gjorde i denne kamp, der faktisk godt kun være endt med en hjemmesejr.

Sønderjydske - Horsens (1-4): Horsens har virkelig fået gang i den efter den overraskende sejr imod FCK og må betegnes som et hold, der er i god fremgang.

Aab - OB (2-1): Alle tre medaljetager har i øjeblikket store problemer. OB har endnu en gang svært ved at få de stærke individuelle spillere til at fungere sammen som en enhed og Aab fik brudt deres dårlige stime.

HB Køge - FCM (1-1): Et overraskende resultat, hvor FCM var stor favorit. En kamp, hvor de burde have vundet, hvis de skal udnytte FCKs krise i øjeblikket.

Silkeborg - Brøndby (2-1): Ikke så overraskende at Silkeborg vandt denne kamp med de manglende spillere som Brøndby havde til denne kamp og det betød så også årets første trænerfyring, idet Brøndby dagen efter fandt en ny træner.

FCK - FCN (1-3): De vil endnu ikke snakke om krise i FCK, men der er krise og jo før de acceptere dette jo før kan de også komme ud af denne krise. Det bliver nogle hårde uger, hvor de næste 5 kampe står på kampe mod modstandere der selv er i krise(2 gange Brøndby, OB og Lyngby)  eller som gerne vil have hævn (Hannover). Det kan nemt blive 5 kampe uden sejr og hvad gør FCK så?


Antal rigtige gæt:
Torben (mig): 1 ud af 6
Euro Club Index: 0 ud af 6
Andreas Kraul: 1 ud af 6

Samlet stilling:
Torben (mig):  29 ud af 48
Euro Club Index: 25 ud af 48
Andreas Kraul: 23 ud af 48

Ingen kommentarer:

Send en kommentar