lørdag den 8. oktober 2011

Superliga opsamling runde 11

En tredje del af turningen er færdig og liga'en minder meget om sidste år med en forskel. I toppen er FCK igen suveræn foran alle andre og der også et stort midterfelt, hvor man hurtigt kan rykke og op og ned fra nummer 2 og ned til næsten midten. Til forskel fra sidste år, så tegner der sig allerede to meget oplagte nedrykningskandidater i HB Køge og Lyngby.

Silkeborg - Aab (1-1): Ganske som forventet, så endte dette opgør med et uafgjort, hvilket jeg også havde regnet med. Aab har mistet pusten og Silkeborg har ikke kvaliteterne.

OB - HB Køge (2-1): Der var vist nogle OB spillere igen som var ved at miste en kamp, men de fik dog vendt kampen efter at Køge var foran, så det forventet resultat, men ikke overbevisende.

Brøndby - Lyngby (1-0): Også her lidt skuffende, men Brøndby fik de 3 point der skulle til, men bestemt ikke overbevisende kun at vinde med et enkelt mål mod en af nedrykningsfavoritterne.

FCN - Sønderjydske (1-0): Et forventet hjemmesejr til FCN, hvor Sønderjydske ikke kunne forsvarer sig til det ene point.

FCK - AGF (1-1): Det gik ikke så galt som jeg havde troede, men synes nu at kampen viste at FCK er ved at miste det held de har haft den første tredje del af turningen. Forventer stadigvæk at de går en hård periode i møde med modgang.

FCM - Horsens (1-0): Endnu en gang en small hjemmesejr. Kan være at de fleste hold var begyndt at tænke på landsholdspause, men FCM fik da den hjemmesejr som man kunne forvente.


Antal rigtige gæt:
Torben (mig): 5 ud af 6
Euro club index: 4 ud af 6
Andreas Kraul: 4 ud af 6

Samlet stilling:

Torben (mig): 26 ud af 36
Euro club index: 22 ud af 36
Andreas Kraul: 20 ud af 36

Ingen kommentarer:

Send en kommentar