mandag den 17. oktober 2011

Superliga opsamling runde 12

FCN - Aab (1-0): FCN viste en styrke der gør at man tror på at holdet kan være med i toppen af ligaen i denne sæson og specielt, hvis de kan holde fast i deres nuværende mandskab. Kan der være metal på vej til Farum?

Lyngby - Silkeborg (2-3): Havde forventet en uafgjort, hvilket også var tæt på, men forskellen imellem et oplagt nederrykker hold og et hold for bunden blev nok afgørende.

HB Køge - Sønderjydske (1-3): Det var kampen hvor de skulle vinde en kamp i efteråret. Nu bliver det for alvor svært for Køge. Spørgsmålet begynder at næmmere sig om de overhoved får en sejr i sæsonen.

AGF - OB (0-0): Et forventet resultat, hvor begge hold nok var meget tilfreds med dette resultat. Sidste gang OB var på besøg i Aarhus blev det til nederlag.

FCM - Brøndby (1-0): Henrik Jensen begynder snart at skulle kigge sig over skulderen for at se hans afløser nærme sig. Selv om de ikke snakker om det på vestegen, så må det være noget der er til debat internt. 12 point efter 12 runder er ikke godt nok.

Horsens - FCK (2-0): Årets første nederlag i superligaen og ordet krise nærmere sig selv et hold som FCK. Spillet er ikke blevet bedre igennem de sidste mange runder og nu mangler heldet også. Det betyder et nederlag i dag og en uafgjort sidste rundte. Det bliver svært mod FCN i næste runde...

Antal rigtige gæt:
Torben (mig): 2 ud af 6
Euro Club Index: 3 ud af 6
Andreas Kraul: 2 ud af 6

Samlet stilling:
Torben (mig):  28 ud af 42
Euro Club Index: 25 ud af 42
Andreas Kraul: 22 ud af 42

Ingen kommentarer:

Send en kommentar