torsdag den 24. november 2011

Superliga opsamling runde 16

AC Horsens - OB (0-1): OB vandt i Poul Hansens første kamp som sportschef og han håber nok på at det kan fortsætte sådan, så de kan komme op i toppen, hvor de hører hjemme.

Brøndby - FCK (2-1): Brøndby vandt for første gang i mange år over FCK og det blev naturligvist fejret som den store omvæltning. Nu må vi se om det holder ved og de kan bevæge sig væg fra bunden

Lyngby - Køge (2-2): Bundopgøret endte uden sejr og de to hold kan vist snart allerede begynde at planlægge med en sæson i 1. division.

FCN - Sønderjydske (2-0): FCN fortsætter deres flotte efterår med endnu en sejr, men spørgsmål kommer, hvordan ser det ud til foråret. Betyder den store succes en stort udsalg til januar. Den første er solgt, men forlader først til sommer klubben.

FCM - Aab (1-3): FCM er vist det hold i øjeblikket der må betegnes til at være i størst krise og skal passe på at komme fornuftigt igennem inden det bliver vinter.

AGF - Silkeborg (0-1): AGF er løbet tør for kræfter og skal vist nu bare klare sig igennem de sidste par runder  inden vinterpausen.


Antal rigtige gæt:
Torben (mig): 0 ud af 6
Euro Club Index: 2 ud af 6
Andreas Kraul: 2 ud af 6

Samlet stilling:
Torben (mig):  33 ud af 66
Euro Club Index: 32 ud af 66
Andreas Kraul: 30 ud af 66

Ingen kommentarer:

Send en kommentar